top of page
Blond-Female-Dentist-with-Facemask-Under

Kronen

Van kroonpreparatie tot verwijderen, Isolite helpt u

De isolatie systemen van Isolite bieden een optimale werkomgeving om alles wat met kronen te maken heeft te faciliteren. Van preparatie tot restauratie en zelfs het verwijderen van een kroon, de Isolite helpt om klinische resultaten en de ervaring voor de patiënten verbeteren.

De Isolite gebruiken bij een kroonpreparatie

Het Isolite mondstuk zorgt voor volledige isolatie van het element om de nieuwe kroon te ontvangen, wat de veiligheid, werkzaamheid en efficiëntie bij patiënten verbetert. Het geïntegreerde mondstuk houdt actieve tongen weg, zodat de procedure kan worden uitgevoerd met minder onderbrekingen en vervuiling.

Voer een restauratie uit met de Isolite

De continue zuigkracht van het Isolitesysteem houdt de mondholte zo droog als een rubberdam, zonder het ongemak dat hierbij gepaard gaat. De lage luchtvochtigheid geeft kroonrestauraties de beste kans op succes op lange termijn.

Houd uw patiënt veilig tijdens het verwijderen van een kroon

Het Isolite-mondstuk blokkeert de keel van de patiënt, waardoor de luchtweg veilig en beschermd blijft tijdens het verwijderen van een kroon. Ook biedt de Isolite onder meer totale verlichting van de orale omgeving, wat zorgt voor een consistente verlichting van de mondholte en schaduwloze verlichting voor de tandarts en tandartsassistent om de beste klinische zorg te bieden.

bottom of page