top of page

Trainings- en ondersteuningsmateriaal 

Een goed opgeleide tandarts zorgt voor betere klinische resultaten. Een goede training en kennis over het gebruik van onze producten is daarom van groot belang. 

Prepare for the optimal fit

Bekijk de uitleg over hoe u het mondstuk op de juiste manier kunt afmeten en hoe u het Isolite® tandheelkundige isolatiesysteem in de orale omgeving kunt plaatsen.

Mondstuk plaatsen in 3 stappen

how1.png

STAP 1

Houd de zijkanten van de bedieningskop vast met uw wijsvinger en duim. Vouw met uw andere hand het wangschild op de tongretractor. Schuif vervolgens het opgevouwen mondstuk voorzichtig in de buccale vestibule aan de kant die behandeld gaat worden. Zorg ervoor dat u het mondstuk in de juiste hoek plaatst, zodat de onderrand van de tongretractor langs de buccale rand van de tanden kan bewegen.

how3.jpg

STAP 2

Verplaats het bijtblok naar het occlusale oppervlak van de tanden, net distaal van de cuspidalis. Instrueer de patiënt om voorzichtig op het bijtblok te rusten om hem vast te zetten.

how2.jpg

STAP 3

Plaats het wangschild in de buccale vestibule en verplaats vervolgens de landengte naar het retromolaire kussen achter de maxillaire tuberositas. Pas vervolgens de tongretractor in de linguale vestibule aan en verplaats het bijtblok distaal om meer verticale werkruimte te krijgen.

Trainingsmateriaal 

isolite-3-training-materials-zyris.jpg

Gebruik de Isolite 3-trainingspresentatie om nieuwe teamleden op te leiden die zich bij uw praktijk aansluiten. Door ze door deze presentatie mee te nemen, helpt u bij het succesvol werken met het Isolite 3 tandisolatiesysteem

bottom of page