top of page
 • Wat is het verschil tussen de garantie die bij het systeem wordt geleverd en de garantie die u kunt kopen?
  De Isolite-, en Isovac-systemen worden allemaal geleverd met een garantie van één jaar die alleen fabrieksfouten dekt. Schade aan een het systeem door u of uw personeel veroorzaakt is niet gedekt. Wij bieden een verlengde garantieoptie. Dit houdt in dat u een verlenging van twee jaar krijgt na de fabrieksgarantie van één jaar. De verlengde garantie biedt "geen defect" -dekking en maakt reparatie of vervanging mogelijk (in het geval dat het niet kan worden gerepareerd), zonder extra kosten voor u.
 • Kan ik bellen om een bestelling te plaatsen?
  Ja, dit is mogelijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-549 30 30 of op 010-416 31 93. Echter, wanneer u weet wat u nodig heeft, kunt u het beste een bestelling plaatsen via onze website www.orangeservicedental.nl. Als u vragen heeft voordat u iets koopt, kunt u het beste onze online productdemo's bekijken. Een vrijblijvende demonstratie aanvragen bij u in de praktijk raden wij daarnaast ten zeerste aan.
 • Prijzen en kortingen?
  We houden onze prijzen zo laag mogelijk, zodat u altijd de beste prijs krijgt, ongeacht wanneer u een aankoop doet. We bieden geen promotionele kortingen op onze tandheelkundige isolatiesystemen.
 • Welke maten mondstukken moet ik kopen?
  We raden u aan om voor uw eerste bestelling het aantal bestellingen voor mondstukken te beperken tot 6 dozen per systeem. Voor een tandheelkundepraktijk voor kinderen raden we 2 verpakking Pediatric, Extra-Small en Small aan. Voor een gemiddelde tandartspraktijk raden we 2x Medium, 2 x Medium DV, 2 x Small, 1 x Pediatric, 1 x small en 1 x Extra-Small aan. U leert snel genoeg welke maat mondstukken u het meeste gebruikt.
 • Zijn de mondstukken tussen de Isolite en de Isovac uitwisselbaar?
  De mondstukken zijn ontworpen om te worden gebruikt met al onze isolatiesystemen.
 • Wat doet het Isolite mondstuk?
  Ons gepatenteerde mondstuk is dusdanig vervaardigd dat verlichting, isolatie en afzuiging allemaal één worden. De gepatenteerde mondstukken van Zyris zijn gemaakt van een zacht, flexibel polymeer en zijn gemakkelijk in de mond van de patiënt te plaatsen, zich aan te passen aan de unieke morfologie van elke patiënt en om de patiënt het meeste comfort te bieden. De veiligheidsvoordelen en het gebruiksgemak verhogen de efficiëntie, kwaliteit resultaten en patiënttevredenheid van uw praktijk. Wanneer het mondstuk wordt geplaatst, worden de wang en de tong van de patiënt automatisch ingetrokken en beschermd, waardoor het risico op letsel bij de patiënt onmiddellijk afneemt. Het mondstuk sluit de ingang van de keel af, waardoor de kans op het inslikken van iets wordt geminimaliseerd. Het maakt het de patient comfortabeler en het extra voordeel biedt dat de luchtweg van de patiënt kan worden bewaakt. De dikke constructie van het mondstuk biedt een extra beschermingslaag tegen tandheelkundige instrumenten en houdt de tong van de patiënt weg van de werkplek. De patiënt kan zijn kaak comfortabel laten rusten dankzij het ingebouwde bijtstuk en je hebt vrije toegang tot zowel het bovenste als het onderste kwadrant. En omdat het mondstuk voor eenmalig gebruik is, wordt kruisbesmetting tussen patiënten geëlimineerd. Bovendien heeft het mondstuk een bilaterale meer kwadrant evacuatie om het veld droog te houden en vochtigheid en aerosolen te verminderen.
 • Hoe snel kan het mondstuk geplaatst worden?
  Het Isolite mondstuk is gemakkelijk te plaatsen en comfortabel voor de patiënt en kan in slechts enkele seconden worden geplaatst en verwijderd. We raden u aan uw techniek voor het plaatsen van het mondstuk te oefenen voordat u deze bij patiënten uitprobeert. Aanwijzingen voor het plaatsen van het mondstuk zijn opgenomen in de gebruiksaanwijzing en zijn ook hier online beschikbaar. De beste manier om succes en naleving van de patiënt met het Isolite-mondstuk te garanderen, is door de juiste maat- en plaatsingstechniek te begrijpen. Als u extra hulp wilt met instructies of techniek, helpen wij u natuurlijk graag!
 • Bevatten de mondstukken latex?
  Nee. De mondstukken zijn hypoallergeen en bevatten geen natuurlijk rubberlatex.
 • Zijn de mondstukken comfortabel?
  Ja! Bij de juiste maat ervaren patiënten meer comfort. Het geeft ze een plek om hun kaak te laten rusten en ze hoeven zich geen zorgen meer te maken dat ze iets willen nastreven of dat hun tong of wang gewond raakt. Uw patiënten ontspannen zich.
 • Zijn er mondstukken in verschillende maten?
  Ja. Isolite-mondstukken zijn verkrijgbaar in zes anatomisch en morfologisch correcte maten voor elke patiënt, van kinderen tot ouderen: pediatric, extra klein, klein, medium, medium DV (diepe vestibule) en groot. Onze mondstukken zijn gemaakt van een zacht, flexibel polymeer dat gemakkelijk in de mond van de patiënt kan worden geplaatst, zich aanpast aan de unieke morfologie van elke patiënt en om de patiënt het meeste comfort te bieden.
 • Zijn de mondstukken autoclaveerbaar?
  Nee. De Isolite mondstukken zijn uitsluitend voor eenmalig gebruik. Onze mondstukken zijn gemaakt van een zacht, flexibel polymeer dat gemakkelijk in de mond van de patiënt kan worden geplaatst, zich aanpast aan de unieke morfologie van elke patiënt en om de patiënt het meeste comfort te bieden. Dit type zacht en flexibel materiaal is poreus en we kennen geen effectief protocol dat garandeert dat een autoclaaf sterilisatie cyclus op de juiste manier dit materiaal kan steriliseren. Om de patiënt en behandelaars te verzekeren dat er geen kans is op kruisbesmetting en om te voldoen aan geavanceerde infectiebeheersingsprotocollen, zijn onze mondstukken eenmalig te gebruiken en moeten ze na elke patiënt worden weggegooid.
 • Wat is het verschil tussen Isolite en Isovac?
  Alle systemen zijn verbonden met de Isolite-mondstukken om tegelijkertijd isolatie, intrekking, afzuiging, luchtwegbescherming, verhoogde patiëntveiligheid, meer werkruimte, meer efficiëntie en verbeterd patiëntcomfort te bieden. De Isolite 2 en 3 zijn complete systemen. Het systeem heeft een eigen slang, sluit rechtstreeks aan op het bestaande afzuigsysteem van uw behandeleenheid en is bedoeld als een permanente aanvulling op uw installatie. Het systeem heeft intra-orale verlichting, wat u een prachtig gezichtsveld geeft, en is schaduwvrij! De Isolite wordt geleverd met een slimme adapter waarmee u uw bestaande afzuigslangen kunt behouden. Het stelt u ook in staat om bijvoorbeeld om 6 patiënten te behandelen voordat u een autoclaafcyclus moet uitvoeren. Dit geeft u een snelle doorlooptijd tussen patiënten, waardoor u meer tijd op uw werkdag bespaart. De Isovac is oorspronkelijk ontworpen met een kleinere investering in gedachten. De Isovac heeft geen geïntegreerde afzuigslang. In plaats daarvan kan de Isovac adapter rechtstreeks aangesloten worden op uw bestaande kleine of grote afzuigslang. Dankzij bijgeleverde adapters kan de Isovac op ieder merk behandeleenheid worden aangesloten. De volledige Isovac adapter kan na elke patiënt worden geautoclaveerd, maar dat bepaalt u zelf. We leveren het Isovac systeem in een verpakking met 3 stuks, maar kunt u ook per stuk bestellen.
 • Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een Isolite om de orale omgeving onder controle te houden?
  De Isolite-systemen bieden verschillende belangrijke voordelen bij het vaststellen van deze norm: Continue aspiratie via bestaande afzuigeenheid. Dit vermindert operatoire aërosolen in de lucht. Verhoogde zichtbaarheid. Het bijna transparante Isolite-mondstuk biedt volledige zichtbaarheid van het volledige orale veld. Bij gebruik van een Isolite-systeem wordt de mondholte van de patiënt verlicht vanuit de mond, waardoor een unieke, schaduwloze verlichting ontstaat die zowel de behandelaar als de patiënt ten goede komt. Snelle, betrouwbare isolatie. Het Isolite-mondstuk maakt totale controle over de orale omgeving mogelijk, en Isolite, en Isovac zijn de toonaangevende tandheelkundige apparaten die continu afzuigen, beschermen en afzuigen in één apparaat. Snellere procedures. Tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten die Isolite's familie van tandheelkundige isolatieproducten gebruiken, rapporteren dat de behandel tijden met 20-50% zijn verkort, waardoor de hele praktijk productiever is. Betere ergonomie. Beoefenaars vertellen ons dat ze meer genieten van tandheelkunde bij het gebruik van onze producten. Mondzorgkundigen vertellen ons dat ons Isolite hun carrière hebben verlengd door vermoeidheid tijdens dagelijkse procedures te verminderen.
 • Hoe is de verlichting beter met Isolite?
  Door de mondholte van de patiënt vanuit de mond te verlichten, biedt Isolite, ons vlaggenschipproduct, een unieke schaduwloze verlichting die ongeëvenaard is. In tegenstelling tot conventionele verlichting kan licht dat afkomstig is van het isolatiemondstuk niet worden geblokkeerd door het hoofd of de handen van de beoefenaar. Duidelijke, heldere verlichting vermindert vermoeide ogen voor de behandelaar en zorgt voor een beter zicht op het werkveld.
 • Welke soorten procedures zijn geschikt voor Isolite-systemen?
  Door het Isolite-mondstuk te gebruiken in combinatie met de Isolite® en Isovac®, kunnen tandartsen bijna alle tandheelkundige ingrepen behandelen waarbij snelle, betrouwbare isolatie nodig is. Klik hier voor een lijst met veelgebruikte procedures.
 • Moet ik een opleiding volgen?
  Uw investering in ons systeem omvat een uitgebreide training voor uw tandheelkundig team. We bieden twee trainingen aan. De eerste training is gericht op het systeeminstallatie en onderhoud. Het doel van deze training is om ervoor te zorgen dat u of uw technische team weet hoe u: het systeem moet aansluiten op uw huidige afzuig-systeem en het systeem moet schoonmaken en onderhouden zodat het voldoet aan uw bestaande protocol. Het aansluiten van het Isolite systeem wordt altijd gedaan in samenwerking met het dentale bedrijf dat uw installatie heeft geplaatst of onderhoudt. De tweede training is gericht op het opleiden van uw team. Het doel is om uw hele team te trainen in het selecteren van de juiste maat mondstuk voor elke patiënt, en vooral, om uw team de juiste techniek voor het inbrengen van het mondstuk te leren voor optimaal comfort en acceptatie van de patiënt. We zijn toegewijd aan uw succes en zorgen ervoor dat uw team en uw patiënten een positieve ervaring hebben met uw nieuwe Isolite-aankoop.
 • Wat zijn de gebruiksaanwijzingen voor elk product?
  Isolite gebruiksaanwijzing Isovac gebruiksaanwijzing
 • Hoe sluiten we de systemen aan op de tandheelkundige behandeleenheid?
  Dit wordt gedaan in samenwerking met het dentale bedrijf dat uw behandeleenheid heeft geleverd of nu onderhoudt. Het Isovac systeem wordt geleverd met de correcte connectoren voor uw behandeleenheid. De Isovac kan zowel op de speeksel zuiger slang als de grote afzuiger worden aangesloten.
 • Is er een plek waar ik vragen kan stellen?
  Als u een productdemo wil aanvragen, kunt u dat het beste bij ons doen. Het is geheel gratis en u kunt dan de correcte afweging maken om het systeem aan te sluiten .
bottom of page